26 april, 2016 Elin Bjärkstedt

Mitt lyxiga liv

Alltså, bloggare som bara postar snygga bilder från träningen och sina rawfoodluncher är inget jag går igång på. Jag vill aldrig bli en sådan skribent som bara kablar ut myten om lyckan. Ni som känner mig vet att jag står för livets skador och skavanker, att jag är en förkämpe för de små prestationerna och att jag äter en hel del skräpmat men gör mitt bästa. Ni vet att jag har det stökigt hemma och inte alltid diskar innan jag går och lägger mig. Ni fattar på mina texter att jag inte alltid gör min rehab eller yogar i solnedgången. Men idag hörrni, idag känner jag mig som en lyckad människa. Inte för att något speciellt har hänt, gjort eller sagts, men för att jag känt mig löjligt närvarande och tacksam. Nu är det kväll och jag tänker på dagen och att jag får leva det här roliga livet. så här:

Vakna med en jättelång trellolista och lite puls. Tänka “ta det lugnt – en sak i taget”

Först kaffe, alltid kaffe först, sedan frukost med barnen och skoja lite med dom på morgonen. Kramas-hejdå-ha-det-bra-idag (mest för min skull…)

Första stoppet: tester och teknik hos Roddper på Concept for life. Sedan stappla till tunnelbanan med mjölksyra-skakiga ben och slurpa i sig en ganska nyttig jos.

Andra stoppet: Pt kund på Clarion Hotell. Rolig ny kund.

Tredje stoppet: Lunchpass för personalen på Elemenst Spa. Första gången. Vacker lokal.

Fjärde stoppet: Möte i Clarions bar med Logout-Elin och En kille som ville lyssna på vår idé om samarbete och ställde smarta roliga frågor. Elins och mitt samspel, våra skratt och vår kärlek till logoutprojektet.

Femte stoppet: Solid för egen träning. Emelie kom strax efter mig. Att få träna med henne, den berömda smidingfitnessen. Hinna småprata om stort och smått. Skratta träning men göra sitt bästa.

Sjätte stoppet: En hamburgare med ny och rolig vän, på Texas, i all enkelhet. Långa meningar, inga mobiler i vägen. Vara på plats. Lyssna.

Sjunde stoppet: Hemma i soffan med familjen. Kolla Totts tekningsproduktion och visa referenser från andra konstnärer, Eschers hand som ritar en hand. Och sedan smörja in fnasiga växande ben.

Åttonde stoppet: Snart. Säng.

13103428_10153639155083036_455665245029773369_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *