Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Identitet och krishantering | Elin Bjärkstedt
20 april, 2016 Elin Bjärkstedt

Identitet och krishantering

Jag har alltid, i mitt jobbliv, burit omkring på en jättebag. I den har jag haft handduk, extraskor, dator, extratröja, kanske lyftardojjor, våtservetter, smink, matförråd, huvudvärkstabletter, tamponger etc etc. Calle kallade den för min “andrahandslägenhet” och om något “var borta” var det ofta i bagen/andrahandslägenheten. 

 Sen fick jag flera uppsättningar löparkläder. Och köpte min lilla transportlöparrygga på rea. Jag ser ut som ett fullfjädrat proffs vilket är rätt komiskt för ni som känner mig vet att jag inte är en löpare direkt. 
I Min lilla rygga och fådda kläder utan fickor får inget än det mest nödvändiga plats: dator, snus, nycklar. Och jag saknar inget. Jag har burit omkring och safat i alla år! Varit förberedd för katastrofer som tarvar mat, blidstoppare och ombyte. Alltid redo- som en egen liten krisgrupp. 

Det är ett nytt avskalat liv jag lever. On the edge. Jag är en äventyrare.
Positioner flyttas fram kan man säga. Minns ett blogginlägg för fem år sedan när jag första gången åkt kollektivt i träningsthigts. 

Nu har jag löparväst.  

 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *