17 april, 2016 Elin Bjärkstedt

Lärare och hemmaträning.

Har varit på Lillsved hela dagen och pratat om att möta gravida som vill träna. Lillsved är vackert och det känns ärofyllt att få hålla låda en hel dag för intresserade och intressanta människor, men det ligger långt bort. Tog båten dit i morse och kom hem nästan 12 timmar efter att jag lämnade hemmet på morgonen.

Förutom 10 minuter av 3 frivändningar på 40 kg OTM (på en rast) blev det ingen träning.

Först 20:30 kom 16 kg kettlebellen och jag ut på gården för 100 svingar, 100 utfallsteg med solen på rak arm och 100 clean & jerks. Sedan dagens lätta mark och lätta böj i vardagsrummet. Calle ville att jag skulle bli klar så han kunde hänga tvätten. Det är multifunkis med rack i vardagsrummet.

Tott sitter och målar och jag marklyfter, Knoll ligger på Soffan och läser och Calle pluggar vid datorn. En sällsam stund i familjen när alla gör sin grej. Lovely.

Stolt över kettlebellsvett.

76beb7ac-f9ee-4d56-acde-6e5a4a8d75c8

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *