25 januari, 2016 Elin Bjärkstedt

Nu börjar det…

concept2-roddmaskin-modell-eTävling i lördags, “vila” igår (om nu sex timmar som utbildare kan räknas till vila) så idag var det bara att köra igång.

Per har mailat prydliga excell-ark med pulszoner och instruktioner.

Jag kommer att ro min lilla båt framöver.

Väldigt många människor har frågat mig “varför?” med tillägg om att jag antagligen kommer att dö tråkdöden. Och så krassa konstateranden om att min kropp inte är en roddkropp.

Här kommer svaret, det riktiga.

1) Jag vill inte ha dålig kondis.

2) Mitt liv är underbart – men mitt yrkesliv väldigt splittrat.  Så här: Just nu är jag tränare och informatör i den nya organisationen på Solid. Samtidigt har jag ett tillfälligt roligt uppdrag att fungerar som stöd och projektledare för personalen på boxen. Hur framtiden blir vet vi inte, men det lär inte bli mindre jobb.

Jag jobbar med logout tillsammans med Elin.

Jag har 6-10 pt-kunder i veckan och 3 grupper i egen regi i Personligare träning.Jag gör föreläsningar och utbildningar. Jag skriver för det eminenta magasinet STARK och andra publikationer och hemsidor.

Jag sitter också i ledningsgruppen för boxen Vicious och gör ett förändringsarbete med dem under våren. Stort jobb med verksamhetsplanering, budget och värdegrundsfrågor.

Det är mitt arbetsliv, i ett kort format.

Att ro 45 minuter och ha lite tråkigt är bara bra för mig. På riktigt. Det är som att formatera hårddisken. Och det behöver jag.

Lite lätt styrka på det så är jag nöjd.

Bloggen kommer kanske inte att bli så sexigt varierande framöver, men det passar väldigt bra för jag har ett bloggprojekt som jag ska presentera senare i veckan. Något jag tänkt att jag vill göra väldigt länge.

Nu ska vi ha familjeråd! (Sa jag att jag är projektledare 😉 )

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *