6 januari, 2016 Elin Bjärkstedt

Nej nu blev det så där tokigt igen!

Setat hemma och jobabt idag och hängt med killarna (det är tydligen röd dag!) och när klockan slog flyra svidade jag om och stack ner till Skrapan för att köpa färg till skrivaren och en vattenfast mascara (se gårdagens inlägg) och ta ett snabbt pass på friskis. När jag kom ner på gymmet och skalade av mig ytterkläderna insåg jag: oranga skor, knallrosa thights, corallfärgad sporttopp. Inte så där härligt färgglad som som Madelinn skulle framstå, bara heelt omatchad. Och varför har jag Calles sockor på mig?

a0fb4efd-778d-424f-8f10-c9e477735975

Hade ett katastrofalt roddpass. 5k kramp kallar jag det.

Skärmavbild 2016-01-06 kl. 18.21.07

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *