4 januari, 2016 Elin Bjärkstedt

Vänt på dygnet…

Sover till 9-10 och måste ligga i sängen och gona mig i minst 30 minuter med kaffe och snus och P1 innan jag kan göra något vettigt. Då blir det svårt att hinna med allt. Killarna har fortfarande jullov så jag har smygstartat jobbveckan med få pass och kunder. Dagens träning blev inga norska fyror i roddmaskin (i morgon, då jävlar) utan lunchpasset på Solid och en tekniktimme med Hannes och snatch. 

Bäst resultat i träningen fick jag när jag slappnade av. Det var Hannes vanligaste instruktion och det är min nya grej generellt. Ständig muskeltonus är dumt för det ökar smärta och försämrar prestation. 

Så nu slappar jag mycket för att bli bättre på att träna. Många duktiga flickor, som undertecknad varit,  tror att köra på (i träningen, jobbet, relationen, livet) är det som gör oss bättre. Det är det inte, det är kombinationen av att lyfta tungt, skratta mycket, flåsa loss i bland, stirra ut i luften, dricks kaffe, älska (gärna med ljuset tänt), äta mat, småprata med främlingar och sova som ett barn. 

Ok, du kanske inte blir elitidrottare på den filosofin, men jag ska ju bara vara bäst i mitt eget liv. Samt såklart den starkaste mamman på ungarnas föräldramöten.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *