3 januari, 2016 Elin Bjärkstedt

Self-talk…

Eftersom det varit helgjobb med ett nytt uppdrag och en vin-middag blev helgens träning reducerad till böj, press och pullups på 45 minuter idag efter ett långt möte och innan bion med mamma (förra (förrförra?) årets julklapp…)

Och mitt när jag sitter och myser med en cortado i biograf Victorias foajé surrar telefonen till och levererar följande sms: 

 
Länken innehöll vikten av “positivt tänkande” eller “self talk” när man gör hårda test. Jag som ägnat den senaste tiden i att frossa åt hur dålig jag är på att ro, samt hävdat att jag inte har förmåga att pressa mig. Jaha ja, nu är det alltså dags för omprogrammering och hjärntvätt. 

(“En man som heter Ove” för dig som inte kunde släppa vilken film vi såg. Sorglig, fick mig att tänka på morfar ❤️ )

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *