Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Funderar högt | Elin Bjärkstedt
27 december, 2015 Elin Bjärkstedt

Funderar högt

I morgon kväll sticker jag iväg på ett par dagars radiotystnad med kollegan Elin. Vi ska ha verksamahetsplanering i logout i en stuga vid havet.

Har kört några halvdana pass på friskis. Idag fick jag blodsockerfall i roddmaskinen efter 6,5 km och fick gå och äta nötter och bananer i receptionen. All julchoklad spelar berg- och dalbana med mitt blodsocker.

Tid att fundera de här lata juldagarna och reflekterar över året som gått och det som komma skall. Tycker omvärlden är otäckare än någonsin men att mitt liv är en ynnest att få leva. Förra året lovade jag mig själv att ta hand om mig bättre och kamma håret oftare och sköta sminkborttagandet på kvällen samt raka benen regelbundet. Det har gått bra även om jag löste det där med hårborstningen genom att klippa håret, först kort och sedan pojk-kort.  Det handlade inte om att bli en sötare feja, utan att ta hand om mig bättre. Vila mer, och stanna upp.  Men det fattar ju smarta läsare av den här bloggen. Har några väldigt konkreta mål med 2016 och listar dem här huller om buller och utan inbördes ordning.

– Lyssna mer och prata mindre.

– Skriva fler längre artiklar för STARK

– Träna smart och hårt för att kunna böja tungt igen och bli stark nog att göra en viktad pullup med +1/3 av kroppsvikten.

– Äta mer och bättre. Gå upp tre kilo och en del av det ska vara muskler.

– Fortsätta träna saker bara för att det är kul.

– Jag ska stretcha min iliopsoas VARJE dag. /Hälsar ankan

Iliopsoas

Vad har du för funderingar inför det nya året? Det behöver inte vara rädda världen och så.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (4)

  1. Mela

    Jag ska rädda världen nästa år. Iallafall försöka rädda en liten bit av den som jag brinner för. Det ska bli väldigt härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *