Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Längtar efter kilon | Elin Bjärkstedt
26 december, 2015 Elin Bjärkstedt

Längtar efter kilon

Annandag jul och jag känner ganska mycket julefrid och så. Har en rörig och snäll familj och firade med alla syskonen + partners och allas ungar, mamma och mormor på själva julafton. Det var fint, på ett lite italienskt vis. Den enda verkliga kontroversen som höll på att brisera var när jag högg in på min andra dessert och sa att jag ska gå upp tre kilon i vår och mamma tittade på mig med stora ögon och väste fram sitt uppriktiga “varför då?”

För att bli starkare, sa jag och slevade pannacotta med mjölkchokladmousse (Calle är ju utbildad bagare och konditor för dig som hade missat det…)

Varför? Varför vill du bli starkare? undrade mamma, uppriktigt och misstänksamt.

Men vad jag längtar efter att träna. Har bestämt mig för att köra riktigt naket i vår. Nu har jag kört ett ca åtta månader CrossFit-aktigt med Nextlevell fitness och det har varit sjukt bra. Ett riktigt bra, smart och transparent upplägg som jag helhjärtat rekommenderar dig som vill lägga lite tid på din träning. Jag kommer säkert att återkomma, men nu ska jag köra riktig jävla basstyrka. Jag vill böja, marka, dra och pressa. Och ro då. Springa lite kanske. Inte hålla på så mycket med skills och drills utan bli mitt starkaste jag. Två gånger i veckan vill jag köra OLY, bara för att det är kul.

De senaste dagarna har jag markat och rott och pressat och sprungit kring Årstaviken. Och jag har ätit gott och längtan efter att inte känna mig vacklig och racklig. Jag tycker baksidan på kroppen fungerar bättre och bättre. Vissa dagar vaknar jag helt smärtfri!

Har tränat några tillfällen med Hannes och det är så bra för mig att vara kring honom. Har bokat in ett tillfälle till i början på januari. Jag har väldigt mycket kompetens kring mig! Det är en ynnest.

cefb44e8-db04-427e-bb89-aebacaeed47e 0a03ea77-6896-4bd1-8eaa-4bc98f31aeec ad85535d-67c2-464a-aff4-b8ba734df82d

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *