Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lycklig kvällstrning | Elin Bjärkstedt
21 december, 2015 Elin Bjärkstedt

Lycklig kvällstrning

Har bokat in ett Vo2 max test på roddmaskin 12 januari. Det kommer att bli svart på vitt och jävligt jobbigt.  Och antagligen lite förnedrande.

Var hos Concept for life idag och kollade på deras nya testlabb i Globen. Hatar ju att ro och har ju gjort några försök att göra det regelbundet, men sist jag skulle testa två km bröt jag på grund av hjärnspöken och svag karaktär efter 1200 m. Klassiskt. Samtidigt har jag haft som träningsmål länge (många år) att göra 2 k på under åtta min. Martin A hävdar att man måste ha en mycket stor portion självhat för att bli bra på den typen av utmaningar som att lida repetativt i åtta minuter. Jag tror lider brist på självhat men är taggad på utmaningen. Fan.

Ikväll tränade jag på Solid. det var väldigt roligt. Många var där, Helena och Amanda var igång när jag kom och de tyckte jag skulle dela plattform med dom eftersom jag skulle böja och de skulle pushpressa så kunde vi dela stång. Fattar ni? Jag är en ganska stark 38 årig mamma men de PUSHPRESSAR mina böjvikter. Man ba, i love you girls men jag böjer här borta. Jättedjupt faktiskt.

593de17a-506c-417c-9c3e-5791f9412b5e

Sen snatchade jag lite och rodde 30/30 intervaller. Det är lika bra att börja på en gång.

Grymma klasser idag på dan. Lunchgänget var helt fantastiskt <3 Mitt jobb är magiskt ibland.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *