Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Allt handlar om rumpan. | Elin Bjärkstedt
17 december, 2015 Elin Bjärkstedt

Allt handlar om rumpan.

unnamed-1Många personliga tränare säger lite slentrianmässigt att deras klienter är svaga i sätet och säger att utfallssteg är roten till allt gott. Så är det förstås inte. Alla har olika saker att jobba med, men, många människor har svårt att aktivera baksidan av kroppen och jag räcker upp handen. Sedan sist har jag jobbat väldigt mycket med baksidan. Allt jag har gjort i träningsväg (och lite i vardagen också, när jag går med koncentrerad inåtvänd blick) har handlat om att få hamstring och säte att göra sitt jobb. Det började med boxsquat i Uppsala, gick via test av löpsteg hos Katarina Woxnerud (du springer faktiskt riktigt dåligt…) till Fredriks marklyftsövningar.

Jag har gjort mina utfallssteg och ryggbryggor och belönas med nästan konstant träningsvärk i häcken.

Till sommaren kommer den sitta på sin höga häst och blicka ner. Eller åtminstone hänga högt över sin nuvarande platta plats. Det finns hopp för att den här bakdelen ska kunna lyfta tyngre igen.

Annars är folk väldigt stressade runt omkring mig. Kunder gråter av stress. En del får jag bjuda på kaffe istället för att träna. En del får man bränna av så de kommer ner i varv. Julefrid känns långt borta. Själv hinner jag det jag bör hyfsat bra. Men träningen blev i dag marklyft hemma på fiskbensparketten.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Bosse

    Min PT-timme där vi fikade, pratade, grinade, jag blev klokare och kom till insikt var en av mitt livs viktigaste timmar. Du är bäst!
    /Bosse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *