Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Mycket öl och mycket träning och mycket jobb = Värdsklasshelg! | Elin Bjärkstedt
30 november, 2015 Elin Bjärkstedt

Mycket öl och mycket träning och mycket jobb = Värdsklasshelg!

Helgen var helt bisarr. Fredagen började med mässa och sedan tjejmiddag med mina helt träningsointresserade tjejkompisar. (Kärlek till dom som jordar mig!) Jag borde ha bloggat hela tiden för jag har träffat så många roliga människor som jag mest likar på Instagram till vardags. Hälso- och fitnessmässan är ett spektakel och jag har i högsta grad varit en del av det den här helgen. Borde ha bloggat som sagt, men inte hunnit. Hängde vid STARKmontern och live-intervjuade folk. Hann också med att hålla ett eftermiddagsseminarium på Solid med Lanner och att gå på Guldhjärtat-galan på lördagen.

Det var så skoj för Mia fick pris som årets Gruppträningsinstruktör. Jag skrek rätt ut så min bordsherre (Patrik Asplund, den fd nazisten och fotbollshuliganen) såg chockad ut.

Det var också skoj att alla tyckte det var dags “att bjuda Elin på en öl”. Jag gjorde inte av med en spänn men kom hem i skick som på 90-talet.

Roligast med Mässan utan inbördes ordning:

1) Hänga med redaktionsfolk. STARK är en fin tidning att skriva för.

2) Träffa kvinnor som jag tycker gör bra och spännande saker. Monika Björn och Åsa Sandell, Rakel Edda. Hinna surra lite.

4) Komma på bra artikelidéer för att man surrar med bra folk.

5) Räkna sillikonbröst

6) Räkna spraytan-killar

7) Träffa folk som man inte känner som läser bloggen. (Blir stolt och generad och glad.)

Övrigt som har hänt:

Jag har följt träningsplaneringen, nästan, tack vare tidiga mornar och supereffektivitet.

I dag blev det en halvdag ledigt med sjuk Tott. Vi låg i soffan och slumrade ett par timmar och frågan är om det inte var jag som behövde det mest.

På eftermiddagen blev det jobb och sedan ett besök hos Katarina Woxnerud. Jag kände att jag ville prata med någon kompetent vuxen om min rygg och knasiga höftrörelse. Jag är så glad att jag gjorde det! Om ni bara viste hur många (män) som kommenterat mitt sätt att röra mig och gå sedan ryggskadan. Kompetenta, duktiga, erkända män som sagt att jag ska gå annorlunda för att inte få ont i ryggen, men ingen har kunnat hjälpa mig att hitta det och min frustration har vuxit med åren. En timme hos Katarina och jag har några nycklar att jobba med. Jag känner mig som “Ragnar som inte vill bli stor” (Ni kring 40 vet vad jag menar) eftersom man tydligen ska böja på benen när man går?

Så, bra intensiva dagar. Nu jobbar vi på och gräver där vi står. Man kan ju inte vara någon annan än sig själv (eller möjligtvis Ragnar då) och då är det lika bra att göra sitt bästa.

En chefredaktör och en Guldhjärtat-vinnare.

unnamed-2

En kille som jag coachade lite i CrossFit en gång. Han fick också ett Guldhjärta. Jag fick en öl.

unnamed-1

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *