25 november, 2015 Elin Bjärkstedt

Confused fitness (Lärt av Amanda?)

Idag alltså, hade kunder och klasser och Viviann som inte bara är 65 år utan helt blind och som jag har tränat ett par gånger. Du som jobbar med träning, eller tränar mycket, tänk dig att instruera en kettlebell clean UTAN att visa med kroppen.

Så jäkla kall kvinna denna Viviann. Låter mig peta på henne och har tålamod med mina höger- och vänsterproblem och gör igen och igen tills det funkar.

Nu, du som tränar: gör roddintervaller, svingar on the minute, och sedan cleans. Med förbundna ögon i ett kolsvart gym där tiotal andra crossfittare tränar gärnet runt omkring.

Men det var ingen cunfused fitness. Den stod Christopher och jag för på eftermiddagen när vi lyckades förstöra en wod totalt genom att att göra fel lyft (cleans istället för snatch) och nästan missa ett varv och ställde in klockor fel och var allmänt förvirrade. Stackars Lotta Dyall körde med oss också. Efteråt var vi aströtta så något fick vi ut av det i alla fall.

Annars går jag mest och drömmer om att hinna basta och ta en massage. Mina höfter och ljumskar känns som de håller på att stelna, som att musklerna förvandlats till sådant där torrt fnasigt rep istället för smidiga muskler. Träningsledigt i morgon. Kanske är bra.

unnamed al

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *