Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hävdar mig på friskis. | Elin Bjärkstedt
23 november, 2015 Elin Bjärkstedt

Hävdar mig på friskis.

Har jobbat på hela den obloggade veckan.Gjort mitt bästa. I helgen var det jobb med logout men annars har jag skött träningen. Ätit som en häst.

Idag efter tre kunder och två klasser var det dags för egen träning. Jag värmde upp och ba…

…va fan håller jag på med?

Släppte stången efter att ha missat att få upp 50 kg för en OHS och åkte hem och sov en timme. Helt dränerad på energi och ingen träningslust alls.

Stack ner till friskis och gick på syrrans medelpass på kvällskvisten istället. Fortfarande hård i kroppen men ändå roligt att kasta loss. Det var en resenär från Portugal och en Pt-kund på samma pass. Jag hoppas att de inte tappade förtroendet för mig helt och hållet. Skojade lite krystat om min dåliga taktkänsla. Min auktoritet är inte så stor i hoppsasteg och syrran berättade i stretchen efteråt att jag fått musklerna och hon koordinationen. Tur att jag gjorde alla armhävningar på tårna och alla knäböj jättedjupa.

Nya tag i morgon. Förhoppningsvis med lust på lyft. Och med kropp och knopp på samma ställe.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *