Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
friskisförvirring | Elin Bjärkstedt
16 november, 2015 Elin Bjärkstedt

friskisförvirring

Kan inte träna vid sjutiden på friskis. Jag är alldeles för medveten om min omgivning. Suger in varenda människa i lokalen och de är många så dags. Det är killen som lyfter och stönar påhejad av sin underviktiga  flickvän, det är de unga killarna som försöker sno mitt rack i pausvilan, det är killarna som bänkar högt och ljudligt med massor av magnesium, tjejerna som har syjunta i stretch-hörnarn (1,5 timme!) och tjejerna som marklyfter fint men med jättelätta vikter. En ganska läskig böjfail utan passning eller bur av en ung kille fick mig att avsluta min wod ganska  fokuserat. Det är roligt med många människor som tränar, jag menar inte att låta snobb, jag är bara så medveten om allt som händer runt omkring…  Ändå, glad att ha tränat i dag med. Det betyder att jag faktiskt följt programmeringsupplägget i över tio dagar. Måste vara något slags rekord.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Bitte

    Bästa bästa Elin. Du är så himla himla bra, klok och viktig på så många sätt. Känner så väldigt mycket igen mig i detta inlägg, du lyckades sätta ord på ngt jag känner ofta i olika sammanhang.
    Glad för att du finns! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *