Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hård helg. | Elin Bjärkstedt
15 november, 2015 Elin Bjärkstedt

Hård helg.

Sammanfattning: Drinkar, ryck, terrorism och ostron och Kedjeböj

Det har varit en blandning av närhet och goda vänner och kärlek och oro och mörker. Folk ber för Paris och jag vill helst ligga under täcket och slippa förklara för mina barn något jag inte själv förstår. Jag ber inte. Religion stör mig i de här sammanhangen. Jag bodde i kvarteren tillsammans med Tott och några vänner för drygt ett år sedan. Höstpromenerade förbi konserthallen där så många dog. Vi lånade en bekants lägenhet då och han var på plats nu i fredags.

Samtidigt  var jag till Uppsala och böjde och wodade och badade bastu, drack drinkar och sov kvar hos Martin och Linda, sen åkte jag raka vägen till Solid och morgontränade på lördagen innan jag träffade min systervän Åsa vid tåget och fick ett gäng timmar med henne på stan innan vi åkte hem till Karolina och drack bubbel och åt ostron och fisksoppa för att fira ett nytt jobb.

I morse vinkade jag av Åsa vid 5.30 när hon skulle vidare till Arlanda och Rom och sedan har jag ätit pankaksbrunch med barnen och fikat med dom och mina syskon på skrapan och livet låter som en fest och jag älskar min träning och min familj och mina vänner.

Veckan som kommer är fylld med jobb och kommer att bli svår att pressa in träningen i. Jag hoppas att jag får till det. Man behöver något att hålla sig i som inte är så komplicerat.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *