Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lyxliv. | Elin Bjärkstedt
19 oktober, 2015 Elin Bjärkstedt

Lyxliv.

Portugal, Algarve.

Ca fyra km från spanska gränsen.

Måndag och jag har sovit två nätter i hotellsängen. Utanför balkongdörrarna rullar havet evigt. Nu låter det mer som en mindre motorväg en en mysig vågskvalpsapp mot sömnproblem, för det blåser och ska bli oväder idag. Och jag älskar det! Vågskvalp är härligt men att ha ett rörigt hav i semesterparadiset piggar upp mig enormt.

Jag ville hålla gårdagens crossFitpass ute i störtregnet, men fick inger gehör och istället flyttade vi in på hotellet.

Jag är alltså med Springtime i Portugal och håller ca 2 pass om dagen. Det är en ära på två sätt:

  • Deltagarna, oftast kvinnor, reser ofta ensamma. De har satsat, sparat pengar och ordnat med man och barn där hemma en vecka och gör det här som en present till sig själv. Då vill man leverera. Kommer man åkande från xxxxx (Valfri småort där du känner alla och har gått i skolan med alla och lokala posten har lagt ner och flyktingfrågan är en stor sak, Sverige ni vet…) för att vara på semester en vecka själv och träna och träffa nytt folk och våga resa själv. Vågar utsätta sig för att sätta sig i matsalen ensam, prova en ny träningsform på egen hand. DÅ ÄR MAN VÄRD ENGEGERADE INSTRUKTÖRER!
  • Att få hänga i 14 dagar med jätteduktiga och namnkunninga instruktörer och diskutera hälsobegreppet, träningen, livet och hur man bäst instruerar en höftfällning. Att få gå på deras pass och föreläsningar. Igår lärde Blossom mig att vicka på höfterna tex. Något jag ju verkligen behöver.

Seden är det massa andra saker som är lovely med att jobba på charterresa:

Två veckor utan matlagning, disk, tvätt, bäddning, hallgrus, etc, skollappar om löss och magsjuka och vi får frukostbuffé varje morgon!

Träningen då? Inte så mycket CF för det är svårt med utrustningen och så. Kommer satsa på lyften från proggen och komplettera med andras klasser i allt från Tauff till soma Move och kettlebells. Lovely var ordet.

Och havet…

 

unnamed

Madelinn och Blossom: Drottningar på sina grejer.unnamed-1

Jorge, drottning på Zumba (Kanske, kanske, kanske går på en dansklass. Kanske)unnamed-2

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *