Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Roligt på dagkollo | Elin Bjärkstedt
14 oktober, 2015 Elin Bjärkstedt

Roligt på dagkollo

ingen orkar läsa en träningsblogg om kroniska förkylningar och så. Därför är jag tyst i etern.

Idag har jag dock äntligen kört min next level fitness-programmering med roddsprinter, pullups och dubs och tjo faderittan. Hade sällskap av Christopher. Men det roligaste var att Ulrik hade med sig slackline! Kalles ögon när han kom ner för trappan- de bara glittrade till! Han hoppade ur jeansen och i shortsen och lekte ända tills hans fru Lotta kom och hämtade honom.

När Tott hade med sig en ny kompis hem till middagen berättade jag att jag gått lina på jobbet. Han ba:

“Vad jobbar du med?”

“Med träning, jag är personlig tränare, bland annat…”

“Min mamma jobbar på förskola.”

“Typ samma då…”

IMG_6322

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *