7 oktober, 2015 Elin Bjärkstedt

CrossFit-feminist

Idag har jag postat ett inlägg på vår facebook-sida om att kissa på sig när man tar i på träning och visat den här filmen. Den har några år på nacken men är alltid aktuell och faktiskt lite uppiggande.

I morgon ska jag sitta i diskussionspanel när den här boken släpps. Då ska jag representera  “samtiden”. De andra är idrottshistoriker.

Skärmavbild 2015-10-07 kl. 20.46.50

Förutom att läsa “På damsidan” och understödja bäckenbottnar har jag jobbat på spänningsförhållandet mellan femininet och muskler genom att göra 5 set av 5 rep pausböj på 60 kg och woddat med luchklassen på Solid.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

  1. Var tvungen att knycka videon på en gång – dock med frodigt med länkar tillbaka till dig och löften om att du kommer bli vår hedersmama, så fort vi börjar utse sådana.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *