Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Svettiga selfies | Elin Bjärkstedt
6 oktober, 2015 Elin Bjärkstedt

Svettiga selfies

Jorå så atte. Jobbar som fan eftersom jag ska åka två veckor till Portugal och jobba jättehårt som instruktör på en lång sandstrand om en och en halv vecka.

Hämtade ut kläder till resan idag och det såg helt okej ut. Fast lila? Är jag snygg i det?

Sen provade jag alla Stockholms glasögon med mamma efter en jättenyttig lunch på Locals. Bra att grunda innan stora beslut ska fattas.

De här bågarna blev det inte…

unnamed

Jag var hela tiden på väg till träningen så jag hade thigtsen under mina chinos. Alltså, det blev svettigt som attan och tog jättelång tid. Att hetsa upp sig på stan med min intensiva mor i långkalsonger (jag hade långfjalingar, mamma verkade förhållandevis sval) krävde regelbundna espresso-stopp så jag var rätt speedad när jag kom till Solid och bildade team inför parwodden med Henrik.

Vi gjorde vårt bästa och hade skoj och låtsades inte alls om som vi egentligen peakade på 90-talet.

unnamed-1

 

PS. Nya tider i bokningen om du också vill träna med mig!

Eftersom efterfrågan är stor på morgon- och kvällstider gör jag en rockad med mina pt-timmar. Från vecka 45 och fram till sista januari har jag släppt massor av nya tider på morgonkvisten och på eftermiddagar/kväll några dagar i veckan. Det är roligt att efterfrågan är stor men jag fortätter att hålla nere antalet personliga kunder eftersom jag vill hålla hög kvalité på mina möten. In och boka nu- Och du, är du redan inne i systemet och vill köra lunchpass? Maila eller ring så tar jag fram den hemliga lunchkalendern för livspusslare. Lyft tungt och må väl – Vi ses på Freys!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

 1. Monica

  hej Elin! Jag har tänkt åka till Portugal på träningsresa i vår. Av hemsidan kan jag inte utläsa att det kommer finnas cfpass, vet du?? Hejja dej o ditt sunda tänk. Kram

  • elin

   Hej Monica,

   tack! Vad kul med Portugal, det är en bra resa, synd att du inte ska åka nu vecka 43 eller 44… De har inte satt alla instruktörer för våren men jag vet att de vill ha CrossFit i vår också. De har bra utrustning för det och en fantastisk rigg på stranden, så räkna med att det blir CF även i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *