4 oktober, 2015 Elin Bjärkstedt

Utloggad helg.

Har tillbringat helgen med ohälsosamt mycket vin och hälsosamt mycket kvinnor, god mat och prat. Badat bastu och badat i havet, sovit middagar och joggat 7 km längst landsväg och havet. Mycket bra helg att stänga av mobilen på och vara med vännerna. På plats. Mitt i livet. Tävlingar i Malmö pågick och Solidmorsorna Helena och Amanda tog hem segern.  Man blir så stolt att känna så starka roliga tjejer! Hade varit roligt att vara där så klart, men i helgen var det Vätö som drog mest.

I fredags innan bilen Röda Faran avgick från Hötorget hann jag med en klass med björnkomplex och burpees och pullups under ledning av Hannes Heins.

Martin Ingerby fotade.

unnamed-1unnamed-2 unnamed

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *