Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Två pass, fan! | Elin Bjärkstedt
24 september, 2015 Elin Bjärkstedt

Två pass, fan!

Två pass idag. Först rodde jag en mil med Cencept 2an vänd mot plattformen där Sötnöten Engquist och Rikard stod för underhållningen. Men det var inget kul och mer en utmaning för psyket än något annat att ro i nästan 50 min. Ändå nöjd med sub 50 på milen.

Sedan wodade jag på klass.

10 Burpee-pullups

80 dubs

10 wallclimbs

80 dubs

10 wallclimbs

80 dubs

10 burpe-pullups

Jag gjorde 80 dubs /set istället för 100 med hänvisning till min bäckenbotten, men om sanningen ska fram var det mer för min risiga kondition.

Och om nu någon CrossFit-Uppsala människa,  typ Björn som gör min träningsprogrammering, mot förmodan skulle läsa det här och skrika MEN DET ÄR JU VILODAG! kan jag lugna (typ Björn ) med att jag har VILAT I 10 DAGAR. Och på lördag ska jag på Kick off Konferens hela dagen och kommer inte kunna träna över huvud taget. INGEN BEHÖVER OROA SIG FÖR ATT JAG TRÄNAR FÖR MYCKET. Slut på meddelandet.

Nya frisyren i rep. Förevigat av min gulliga kund @Kattkvack eller Kettlebell-Katta som jag kallar henne.12047513_10153210022828036_62045598_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *