7 september, 2015 Elin Bjärkstedt

Fortätter sköta mig.

Jobba, träna, äta, fotbollsträning, egen träning.

En bra dag ändå. Skrek på Rikard att vi aldrig bråkar längre nu när han blivit så harmonisk. Vi hittade inget att bråka om och gick och körde ett överkroppspass på Solid och höll käften istället. Sedan kom Aronsson och kollade min höft/rygg. Ingen större fara enligt honom. Tryckte på lite triggerpunkter och blev beordrad att rulla på bandyboll. Gjorde det.

Efter middagen och killarnas fotbollsträning hasade jag mig ner till friskis fast det kändes mitt i natten. Körde dagens pass/next level fitness och fick trots tröttma till ett riktigt bra pass med tangerat modernt pr i ryck som var lätt som en plätt i små barfota-skor. Och marklyften kändes stabila de med.

Det gäller att hänga i och inte ge upp nu. Och fortsätta med att bli stark i bakre kedjan, i böj och mark så att jag får tillbaka verklig stabilitet i kroppen.

God natt alla träningsnördar där ute. Vi är bra som jobbar på där vi är. Glöm inte att le mot folk i gymmet i bland. Det blir roligare då!

unnamed

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *