6 september, 2015 Elin Bjärkstedt

Jag sköter mig.

Ja inte har det blivit mycket skrivet på sista tiden. Kan bara förklara det med att jag blivit så harmonisk. Ni som följt med mig ett tag kanske mins att jag stod med näsan två centimeter från en jävla (metaforisk) mur och var superdupernära att köra in hela jävla fejset i teglet. Eftersom jag jobbade jämt glömde jag bort att typ leva och andas och krama mina barn och så.

Det har gått ett år och nu är jag nästan normal igen. Och normal är fotbollsträningar med kidsen, egna balanserade pass, kunder och skriv och sova ordentligt på nätterna, och äta hyfsat hälsosam mat och tvätta och diska och gå på möten. Vanligt liv är inte så sexigt på det sättet.

Jag gör massor av sexiga saker dock, tränar spännande människor, bygger ett nytt häftigt företag med Elin Pelin, tränar CrossFit, funderar på projekt. Men mest är det vardag och knog och eftersom jag är harmonisk älskar jag det. Min mamma skulle inte säga att jag är harmonisk kanske. Och min man skulle säkert opponera sig lite vid ordvalet, men om jag hade förvandlats till en rawfoodätande yogini skulle de vara oroliga på riktigt. Jag dricker mitt kaffe och snusar mitt snus och sköter min styrketräning de dagar jag inte har för ont i kroppen.

De här senaste veckorna har jag också ifrågasatt mycket. Mitt sociala media-flöde består just nu av lika delar svettiga välsvarvade kroppar och desperata flyktingar. Jag har tänkt mer på människors förutsättning för självförverkligande än människors fysik i välfärdslandet Sverige.

Om sanningen ska fram har mitt glapp mellan viljat och varat rent träningsmässigt känts som en futtig sak att utgjuta sig om på bloggen, eller var som helst för den delen. Men. Jag gillar verkligen min blogg och jag älskar min träning. Jag accepterar mina fysiska tillkortakommanden och uppskattar kommunikationen med er läsare. Min träning kommer även fortsättningsvis att finnas till allmänt begapande här och jag ser fram emot träninghösten. Och att elda. Vi ses!

En helg på landet för att landa och hålla elden levande

FullSizeRender-3 kopia 2

 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Har tänkt exakt samma sak, att herregud, ska jag sitta här och skriva om min träning (som ingen jävel bryr sig om men som jag gillar att dokumentera) medan allt detta pågår? Är det okej? Sen kom jag på att jag faktiskt kan bry mig och göra vad jag kan OCH skriva om min träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *