Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Varför gör jag så här? | Elin Bjärkstedt
7 augusti, 2015 Elin Bjärkstedt

Varför gör jag så här?

Anmäler mig till en tävling och sedan inte tränar ordentligt inför det?

Står vid havet och tänker djupa tankar… 

 
Jomen! För att jag måste göra saker jag är lite rädd för. Måste föda livsandarna med motstånd. Och jag kunde ha skött träningen bättre såklart. Kunde absolut ha sprungit mer i regnet den här sommaren. Kunde ha ätit lite bättre. Men samtidigt: vilken lat underbar sommar jag haft i regnet! Vad gott jag ätit, vad jag har njutit av långa fikor. Vad jag har stirrat rakt ut i luften och tänkt långa tankar. Vad jag har skrattat med Calle (mannen jag är gift med men sällan träffar på vinterhalvåret…) Vad ungarna och jag legat utslagna i soffan och visat varandra youtube-klipp. Och jag har haft förhållandevis lite ont i kroppen och gått upp några kilon så vad fan, jag har antagligen gjort precis det jag behövde för att må bra- men inte nödvändigtvis för att klara tävlingen med grace. 

Men det ska bli så jävla kul! Är lycklig över att ha Mia med mig som kompis-coach när nervositeten slår på. 

Rapport kommer givetvis! Och kanske bild när jag gör mitt bästa.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (4)

  1. Jag ska läsa detta inlägg på repeat varje dag innan mitt förbaskade lopp nu. Dör av nervositet och plågar mig med en massa jag-borde-ha:n. TAck för att du är så awesome Elin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *