3 augusti, 2015 Elin Bjärkstedt

Telefonsamtal in i friden

Martin ringde när jag drack morgonkaffe i solen på däcket. Han fick mig att känna mig som en riktig Crossfitta genom att gå igenom woddarna med mig som släppts inför helgens tävling. Han sa så här:

Antingen åker du bara dit och har skoj (underförstått: CF är inte “skoj”, det är jobbigt som fan) eller så åker du dit och tar dig själv på allvar och går in lite i prestationsångesten och nerven och accepterar hur långt det räcker och lär dig något om dig själv. 

Han så inte exakt så, men det var det han sa. 

Jag ba, okej. 

Martin ser igenom “skojiga” tjejer. Tar också skojiga tjejer på allvar. Även om de är lite halta och lytta.  

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *