Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hänga räcke | Elin Bjärkstedt
2 augusti, 2015 Elin Bjärkstedt

Hänga räcke

Åkte in till stan idag för att jobba på Solid. Första jobbpasset på evigheter. Det var roligt! 

  Har ju inte haft ett vettigt pullupsräcke sen i juni. Kollade om jag kunde kippa pullups. Det kunde jag. Kollade om jag hade något schvung i mina chest to bar. Det hade jag. Kollade om mina toes to bar var någorlunda timade. De var dom. Skönt. Gjorde även min enda mu. 

Ryckte lite tekniskt men inte tungt. Eftersom ryggen och så.  Var snabb under stången. Alltid något. Lyxigt med damstång och fungerande kullager. 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *