29 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Badhus

Alltså, jag har en långledig sommar med min familj, så inget att gnälla över. Men lite äktsvensk väderkränkthet måste jag ändå få känna. Familjen tog bussen till Gustavsberg i morse, åt finfrukost på café och sedan gick vi på äventyrsbad. Inomhus. Ute kan man ju inte vara

Jag blev av maken och Knoll utsedd till rikstant eftersom jag tjöt i vattenrutschbanan. Sedan smet jag till simhallens gym. De hade inte mycket men de hade concept-roddar så jag brände ut mig fullständigt i fem 1 min intervaller med lika lång vila och 10 stycken 30 sek på/30 sek av. Avslutade med 2 km i 65-70% tempo. 

Det fick vara dagens. Om 10 dagar ska jag köra Pennybridge Open och är glad över att jag får köra den skalade klassen.  

Hängmatta under tak och fleecefilt + Deckare = Bra skit!

  

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *