Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bytt landställe | Elin Bjärkstedt
28 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Bytt landställe

….och bytt taktik. Efter att ha halkat runt på den sneda gräsmattan med min playwoodskiva hela sommaren och försökt jobba på med programmeringen från CF Uppsala, med en massa nödlösningar och skalningar anpassade till min utrustning på torpet har jag nu bytt landställe till mina svärföräldrars hus ute på Värmdö. Här finns springstigar, mina ringar i en ek och ett soldäck att hoppa dubs på. Sant en vägg och en gräsmatta för gymnastiska övningar. 

Lämnar proggen därhän i en vecka och satsar på coreträning och gumnastikprogressioner varvat med kroppsviktswoddar. Och ja, jag behöver det! Hade behövt det för fem år sedan. 

Längtar efter träningskompisar i vanlig ordning. 

Har svårt att starta dagen. Vill mest läsa deckare och planera lunch- och middagsmaten. Men efter 3 km med Tott som sällis på cykel och lite jobb på den katastrofala svagheten “inre mittlinje” är jag glad igen! 

   

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *