Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
CrossFit Putten… | Elin Bjärkstedt
20 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

CrossFit Putten…

…har jävligt trist väder. Jag tänker på Rikard som stod i Norge och tränade inför Regionals i minusgrader utomhus när han jobbade där. Men det hjälper inte. Mördarsniglar på viktplattorna under pressningen på ängen. Precis när jag packat upp gymmet börjar det regna. Och åska. Blixtar och dunder. Och jag ska ju inte till Regionals direkt, men väl till Pennybridge open om tre veckor. Skitväder! 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *