13 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Elin testar del 2

Har ju inte skött “Elin testar” så bra eftersom jag bestämde mig för att börja träna CrossFit i samma veva. Har harvat på med min next level fitness programering och gjort så gott jag kunnat nu några veckor på torpet. Men jag tänker inte släppa “Elin testar”  inte alls. Nu ska jag testa “fjällvandring”. Sitter på nattåget som ska ta mig till Kiruna. Ni får följa med på min första fjällvandring. Jag är en flicka från förorten, jag är lite rädd, jag är ensam och jag älskar tåg. Jag har packat min löparryggsäck och reser extremt lätt och om STF och vädret vill kommer jag att vara på Kebnekaises och Sveriges högsta punkt om ca 2 dygn. Håll tummarna! 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *