8 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Blev en rolig dag!

Fick till hela styrketräningen under tak tillslut. Sen kom äntligen Calle i sällskap med fina Elin Pelin. Alla barnen glada, kortspel, korvgrillning i öppna spisen, och sedan fick jag åka Pelins merca in till Nortan för att inhandla vandringsbyxar till min fjälltur. Och en termos och en liten kåsa. Alltså- ville köpa allt på stationen uteliv på sportaffären. Men fick hålla mina hästar och mitt kreditkort som den långlediga egna företagare jag är. Det är ju bara en dagstur jag ska göra… Sen fikade vi på tu man hand Elin och jag och jobbade lite. Vi valde flera fikasaker. Det var vi värda!!

   
   
Saknar ett ställe att göra pullups. Har inte gjort en pullup på över tio dagar. Dagens wod kändes omöjlig att skala eftersom den byggde på pullups. Såg kul ut dock. Testar kanske på söndag när jag är en kort sväng på boxen.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *