Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sne jäkla dag. | Elin Bjärkstedt
7 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Sne jäkla dag.

Calle blev kvar i stan ett dygn extra. Det här att städa för uthyrning var tydligen ingen barnlek. Igår kunde han inte prata i telefon för att han stod i kalsongerna och skurade badrum. Ganska arg och frustrerad på allt gammalt hårvax kan jag tänka mig. 

Syrran har åkt hem till stan och lämnat sina barn kvar. Fågelungen dog tillslut. Drunknade helt på egen hand medan jag höll katten i schack i en annan del av trädgården. Som en dålig fostermor kände jag mig och begravde den i sommarängen vid dass. 

Efter en dag på badhuset och biblioteket kom jag tillbaka fullastad på bussen med blöta badkläder, mat och böcker och fyra barn. Upptäcker att jag har fel nyckel och att vi är utelåsta. Fuck. Fick göra inbrott i torpet genom att lossa ett fönster. Försökte skoja till det lite. Barnen tyckte sådär.

Jag hade en normal timme idag på Friskis medan syrran tog barnen till tvagning på badhuset. Då sprang jag intervaller, gjorde pushups och burpees och hoppade (krampaktiga) dubs. Jag tänkte inte på PMS en enda gång under den timmen. Inte förren jag slöt upp med badsällskapet och fick frågan om jag inte tränar för mycket? Sammanbitet svarade jag att jag följer en balanserad programmering om fem pass/vecka. = lite mer än en normalmotionär.

Sen ringde mamma och tyckte jag lät sur på telefonen igår. Igår? Det är nu jag är lite sur. Men barnen är söta och mätta och snart ska de se allsång på Skansen och jag ska läsa deckare och i morgon är en annan dag.  Och då kommer Calle.

 
  

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *