Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Förmiddagsträning | Elin Bjärkstedt
6 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Förmiddagsträning

  Regn och flugor samtidigt. Gymmet är förpassat till ängen och det är ett mygghelvete… Kände mig lite eländig idag när stången var hal. Det märks att det är en billig Kina-stång, tjockare än Eleikostålet man är bortskämd med. “Plattformen” är svajig och det finns inte en rak yta. Helt enkelt lite farligt att snatcha. Höll vikterna låga och funderar på varför det ändå känns så tungt. Undrar om jag blir svagare eller starkare av de här omständigheterna? Drog tvättbalja med sten i brist på släde. Vaktade fågelungen under tiden. 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *