5 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Starkare än Viktoria!

Vilodag och långsov. Strandhäng. Joggade väldigt långsamt de två km till sjön och väl där rullade jag på foamroller och räknade barnhuvuden som en besatt. När jag blev avbytt på barnhuvudräknarposten stod jag på huvudet och hjulade åt höger. Kan bara hjula åt höger nämligen. En bra dag och det enda som upprör mig riktigt jävla ordentligt är att min kompis Linda som är kungafamiljens elektriker hävdar att Viktoria är starkare än jag?! Hallå. Vi är lika gamla Vickan och ja, men visst skulle jag ta henne i armbrytning! Kan någon ordna en match mellan Puttens drottning och landets prinsessa? 

  
 

Men jävlar, hon ser stark ut…

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *