3 juli, 2015 Elin Bjärkstedt

Värmen fortsätter

Jag har haft ont idag, trots varmt och skönt. Körde ändå dagens pass men ganska lugnt. Amanda, flickorna och Lanner har åkt hem så stretade på på egen hand.  

   
Nu har syrran kommit så kanske får sällis i morgon. Tott fotade. Längtar efter Calle nu, men han är i Finland och cyklar velodrom. Får sporadisk men viktig info:  

  

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Mikael

    Vilken idyll du lever med olympisk stång och torp. Avis! Är lite nyfiken på programmeringen. Ställer den höga krav på kunnande om avancerande rörelser (OL, HSPU, MU:s osv) eller kan en glad amatör följa den? Är i behov av prog, men inte så sugen på bas-proggen.

    • Tack! Jag är så lycklig över stång och torp! Proggen är jättebra och du anpassar efter dina vikter och din förmåga / skalar. Lite koll på Oly måste man nog ha, men forumet funkar fint och man får hjälp med alternativ/skalningar till mu tex av både coach och andra som följer proggen. Den är väldigt genomtänkt. Det viktigaste är nog att man utgår från sig själv och gräver där man står och så. Testa en månad- ingen bindningstid! Så blir vi progge-kompisar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *