Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nämen så atte… | Elin Bjärkstedt
29 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Nämen så atte…

Sista passet på Solid för ett tag, för nu flyttar vi faktiskt ut, Knoll och Tott och jag. Calle kommer efter om någon vecka när  han har jobbat klart, storstädat lägenheten inför uthyrningen och cyklat någon betongvelodrom i Finland…

Rätt mör i kroppen ändå, märkte jag så fort jag började lyfta lite på viktiskivorna. Gjorde ändå dagens pass om än med större säkerhetsmarginal än vanligt.

Kul att träna ändå, även när det var segt, som idag. Dock, nackhuvudvärken på väg tillbaka efter tempo-marklyften. Kan ju inte supa till en gång i veckan i rehabsyfte? men såg också att jag inte håller nacken så bra som jag borde. Skärpte mig med formen efter att ha sett en bild. Inte den här bilden dock. Den valde jag bara för att jag ser stark ut.

unnamed-1

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *