Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tar tillbaka allt… | Elin Bjärkstedt
28 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Tar tillbaka allt…

unnamed unnamed-1unnamed-2 unnamed-3

Trodde att det här skulle bli ett inlägg om hur töntigt det är att kombinera smink och träning men jag har haft en så jävla rolig dag med fantastiska kollegor och sett 1200 tjejer (och fem snubbar?) kämpa sig igenom fyra tauffklasset i Riddarholmskyrkan.

Och här kan det komma en lång harrang om blasfemi och hur kroppen är det nya templet och hur vi avgudar individualismen etc etc. Men. Jag hade så  kul så jag hoppar över det stycket. 

Började morgonen med en balja kaffe och genom att få håret fixat sida vid sida med Kajsa Bergkvist och sedan bli sminkad av ett proffs. Kombinationen att se ut som på sitt bröllop innan man ska in och hålla svettig klass var… ovanlig. Men jag kände mig fin. Och jag tror att de 1200 besökarna på konventet kände att de de var på en fest. Jag hoppas det. Vi körde alltså Usama och Madelinns koncept Tauff och jag teamde ihop med Madde Vall. Hon är så stark och vacker så det var en ära. 1200 tjejer som tränar och tar i och fysar och skrattar. Lättillgängliga men tuffa kampsportinsprerade övningar. Kan ju inte vara fel.

Nu är kroppen trött och att det här egentligen var en vilodag på schemat var ju lögn. men hej! jag har fått fysa med några av Sveriges duktigaste instruktörer och varit på fest i en kyrka med 1200 glada tjejer (och fem killar.)

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Storpetta

    Hade man vetat att det skulle komma 1200 brudar skulle man ju varit där…

    • elin

      Alltså, hade jag varit heter-singel-kille skulle jag ha gått på alla konvent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *