Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hjärntvättad? | Elin Bjärkstedt
23 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Hjärntvättad?

Tillbaka i stan efter en hyfsat utloggad långhelg på landet. Trodde jag hade jobbat klart för ett tag men det dök upp några spännande möten och så ska jag vara instruktör på N+TC Tour Stockholm tillsammans med några riktigt vassa instruktörer på söndag. Jag hade ingen aning om hur stort det här konventet var när jag tackade ja, väldig smickrad att bli tillfrågad Uzama och Madelinn som har skapat det superroliga konceptet Tauff.

Träningen på landet har gått sådär. Det har varit späckat med folk och familj och trångt och matlagning och ja, familjegräl och återföreningar och jordgubbar. Roligt och härligt men inte optimalt för “Next level fitness” om jag säger så. Mamma har försökt vara peppig ändå även om hon tycker det är “obehagligt att jag följer en programmering” eftersom det låter som om “jag är hjärntvättad.”

Sakanar också mina två 15 kg bumberps som ligger på boxen i uppsala. Kan inte få stången tyngre än 55 kg och det behöver jag ju när jag ska böja och marka. Har försökt prata med Martin och Lanner om att få hjälp med dem till landet (eller åtminstone till stockholm) men Martin ville bara prata om fredagens kosert vi ska gå på tillsammans, och Lanner ville inte prata alls. Har inte heller något ställa att göra pullups vilket är ett problem.

Nacken och skuldran krånglar på. Hård och stel i kroppen. Den där hösten när jag kraschade mentalt och fysiskt satte nog sina spår djupare än jag har velat tro. Jag får vara stolt över att jag ändå är starkaste mamman i pojkarnas klass.

Men nu, roliga möten, spännade höst och ett hyfsat gym på landet. Det känns fint!

Idag hann jag  med gårdagens hjärntvätt… jag menar program. Ligger efter lite, men det var kul att maxa i frontböj på friskis och få hjälp av en trevlig styrkelyftare i bänk. 75 kg i frontböj och 52,5 kg i bänk. Hade hoppats på 77,5 och 55, men tar det nästa gång!

Det känns hårt i bland att ligga 10-15 kg efter sina gamla PR. Svårt med motivationen.

Squatcleans + ringdips  = Elizabeth Puttenstyle

unnamed

unnamed-1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *