Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
sprang av mig lite | Elin Bjärkstedt
16 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

sprang av mig lite

…efter middag och kvällsjobb tog jag bussen (?!) ner till Skanstull och gjorde dagens intervaller. Det var tråkigt utan Mia. Men är ändå pepp på att styra upp den här bristande syreupptagningsförmågan.

Efteråt gick jag hem genom ljumma sommarkvällen. Molnen var rosa i underkanterna. Ungdomar var fulla i vitabergsparken och jag kände mig lite småsalig ändå.

Att vara frisk, att inte ha ont, att vara mätt, att ha så många vänner och en familj. Det är inte kattskit.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *