13 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Långpass

Långpass på ett ganska soltomt Solid. Kände en vag osäkerhetskänsla, en darrning på min inre kompass, eftersom jag inte kunde bestämma mig för om det var rubbat eller härligt att gå och träna mitt på den solstekande eftermiddagen.

Men sedan bestämde jag mig för att det var lite punk att vägra solen trots allt.

Calle skickade meddelande från Motala eller var nu Vättern ligger. 9:40  Han har fått sol så det räcker för hela fmiljen.  Och grabbarna spelade match i morse. Och nu ska det grillas i en park på kvällen. Fan, sommar, bra skit ändå!

Träningen: Massa rope pullups, HSPU och utfallssteg och en wod

1,1 km run

30 swings 16 kg

20 gobletsquat 16 kg

10 HR pushups

20 gobletsquat 16 kg

30 swings 16 kg

1,1 km run

unnamed

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *