11 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Träna, äta, sola

Idag var det egentligen vilodag, men eftersom jag jobbar hela dagen i morgon och dessutom är cykelänka (Vättern) hela helgen brände jag av fredagens pass idag. Det var väll inte helt strålande eftersom tanken var att man skulle vara utvilad för det här passet. Det var jag inte. Vem är utvilad i skolavslutningstider, efter nattsudd på restaurang i går för att fira mammas födelsedag?

Knäböj, snatchgrip deadlift, dubbelsving med kb, hugcarry, och släde bland annat. Efteråt ville jag äta en ko och sedan sova middag. Istället blev det en snabb pasta och sedan direkt till killarnas fotbollsträning. Kaffe räddade mig från att somna mitt i träningen. Och den strålande solen!

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *