10 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Familjen är värst

Idag var jag så stolt över min träning och mitt liv. Jag får till det hyfsat och krigade mig igenom ett pass på friskis & svettis mellan möte och kunder. Proggen känns strålande fortfarande, och snart kommer jag att våga utmana mig lite mer viktmässigt.

På kvällen äter jag middag med familjen på greken. Det här är en bild på min mamma konstnären och min bror konstnären när de ber mig att inte “träna så högljutt i sommar”. De pratar alltså om mitt  sommarställe. De vill inte att “jag ska träna så nära matbordet” eller “skapa en stressig stämning på semestern”.

Ibland tänker jag att jag är adopterad.

unnamed-3

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (6)

 1. Sister

  Ha ha! I love! Önskar jag varit med er! ( tycker dock oxå att matbordet ska vara fredat från träning )

  • elin

   Men vad fan är det här? Jag har väll aldrig tränat vid eller på matbordet eller skvätt svett på någon som ätit?

 2. Charlotta

  Ha ha, det var det roligaste jag läst idag! 🙂
  Jag tror att min familj känner ungefär likadant (även om de inte uttrycker det fullt så tydligt).

  • elin

   Charlotta, tycker din familj också att du skapar “stressig stämning”?
   Jag tycker de borde jobba med sin jaguppfattning, och inte blanda ihop våra aktiviteter med deras slappande. Tycker jag.

   • Charlotta

    Ja, det är liksom ok att småhåna mig som (ofta) tackar nej till eftermiddagsdrinken på verandan eftersom jag (ofta) ska träna lite senare. Jag förstår ju att de tänker: “Men kom igen nu, slappna av lite och var som folk, det är ju semester.” Jag har fått höra: “Akta nu så att du inte blir som Marit Björgen i kroppen så mycket som du tränar”. Alltså, ha ha, I wish!!! Men äh, jag har egentligen slutat bry mig om vad andra tycker. Jag har inte bara blivit stark i kroppen sedan jag började träna, jag har blivit ännu starkare inuti!

    Önskar dig en riktigt härlig träningssommar!

    • elin

     Haha! Att de skräms med Marit. Gulligt på någe vis. Ha en fantastisk (tränings-)sommar du också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *