9 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Åttahundringar

Springa intervaller. Skulle aldrig ha gjort om det inte var för nya proggen. Hade sådan gruvlig ångest innan. Googlade löparbanor i Stockholm och gjorde en stor sak av det hela på facebook. Men sen bestämde jag träff med Mia. Som också hade ågren. Vi möttes på friskis & svettis och bara gjorde det. Och vet ni vad?! Vi hade sjukt kul! Alltså, skaffa en träningskompis om du inte har en. En som är peppig och glad och prestigelös och snäll och  liiite starkare än dig i vissa saker så du får utmanas och lite svagare än dig på andra grejer så du får känna dig stjärna ibland. Så växeldrar ni er igenom 800ingar på löpband som om det vore en svettfest och sedan klarar du resten av stressiga dagen.

Skolavslutningsvecka. Semesterplanering. Jättemycket tvätt. Picknick med barnens klasser. Ett jack vid ögat och en blåtira så du måste svara på 1000 frågor om vad du gjort (dragit ett olympiskt-ring-spänne med hög fart mot ansiktet..) En jättedeadline i ditt nya företag comming upp. Ett försenat möte och krånglande teknik. Allt detta blir bättre med träningskompis. Nu åker hon bort en vecka och sedan är det midsommar. Men har man klarat de första intervallerna ihop så har man!

unnamed-5unnamed-6

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *