7 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Ett litet “jävlar vad bra jag har det!”

Om jag skulle ta och sammanfatta lite. De senaste halvåret har jag gått från trasig, sönderstressad och ganska ledsen till en glad och kapabel människa. Jag sover fortfarande inte helt hundra och kroppen har hunnit bli 38 år, men den progression jag mentalt gjort är guld värld.

Jag har lust att träna och nu är jag äntligen mogen för den här programmeringen. Roligt att Christopher och Mia hakade på också. Äntligen lite träningskompisar då och då!

Min grundton är glad. Har träningslust och jobblängtan i mitt bröst. Så här kommer en “jag vill tacka-lista”

I kväll vill jag tacka:

Elin Pelin MIn kollega och vän. Snart är vi där vi vill vara med vårt nya företag. Det handlar om veckor nu. För att vi växeldrar så bra. Och för att du får mig att känna mig unik och värdefull och kompetent. Det närmaste höggravid jag kommer att vara med en kvinna!

Martin Altemark för att du inte alltid gör det lätta men det rätta. För att du lyssnar och vrider och vänder och tjatar och alltid tar på allvar och inte ger upp. För att du inte sticker under stol med. För att du hela tiden konsekvent pratat om hälsa. För att du utmanar mig.

Calle För att du aldrig ger mig dåligt samvete när jag lämnar korta eller långa stunder, när jag jobbar med med min passion och “jobbar över” genom att lyfta tunga saker på vår familjetid. För att du alltid berömmer mig när jag har diskat fast vi levt ihop i 15 år. För att du gillar starka kvinnor.

Aronsson För att du fixar med min kropp och förklarar så bra och är lite småländskt gnällig.

Lina Fina: För att du gör vardagen till en fest, för att du ser människor med snälla men smarta ögon. För att du skrattar åt vårt familjekaos i vardagen så vi känner oss härliga och speciella. För all din pepp.

Mamma: Du är jobbig när du vill styra upp mina vika-tvätt-kunskaper eller när du har synpunkter på mitt träningsliv med den där lite spända uppsynen. På alla andra sätt är du helt okej. På vissa sätt är du underbarast.

Det finns fler underbara att tacka, men man får ta några i taget.

Lite bildet från veckans släde med Christopher. Vilodag i dag. I morgon får jag träna igen!

unnamedunnamed-1 unnamed-2

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *