3 juni, 2015 Elin Bjärkstedt

Jag ska börja träna CrossFit!

Alltså, är så peppad.

Först, var hos Aronsson igår och han hittade inget diskbråck i nacken. Kanske har haft som läkt och nu är kroppen lite rädd. Kanske inte har haft men har något tjall i skuldran. Aronsson släppte på alla onda spänningar och tejpade ner den på plats. Jag fortsätter med min korrektivs träning och är lite mindre rädd för det onda. Man är ju inget ungsto direkt.

Och den andra saken. Tittade min man i ögonen och förklarade:

– Jag ska börja med CrossFit. Det blir lite upp-prioriterat två månader nu.

Han ba:

– Eeehe… okej?!

Jag har bestämt mig för att följa en CrossFitprogrammering. Det blir CF uppsalas next level fitness. Är så himla pepp! Den ser kul ut och jag hoppas kunna träna runt med lite folk eftersom det verkar som många följer den. Har snokat runt på nätet och hört mycket gott om upplägget. Fem pass i veckan och inte så evighetslånga som många andra.

Körde första idag. Som en slap in the face. Skitjobbigt med CrossFit ju! Men fortfarande pepp. Jättepepp.

Och du tänker, “Men är det inte CF hon liksom är känd för att träna?! ”

Nja säger jag. Jag har styrketränat med woddiga inslag. Men det var länge sedan jag utsatte mig för CF.

…Och hur ska det gå med “Elin provar” tänker du. Det kommer gå bra säger jag. Får prova lite mindre taxande grejer bara. Det blir bra det här!

unnamed-2

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *