Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Prova nya saker. | Elin Bjärkstedt
26 maj, 2015 Elin Bjärkstedt

Prova nya saker.

Var ute på Lillsved i förmiddags och höll klass. Väldigt smickrande eftersom studenterna önskat mig som avslutningscoach. Fick helt enkelt komma dit och hålla ett sjuhelvetes avslutningspass med dom för terminen. Kul som attan. Körde teamträning och fick vara med själv också.

Lillsved är fint. Är så roligt att få komma tillbaka som lärare ibland.

Ni har förstås undrat väldigt hur det gått med mina MU progressioner. Flera av er har nog legat sömnlösa och funderat på om jag kan sätta en strikt snygg muscle up alla dagar i veckan utan större problem.

Det kan jag inte, trots stretande enligt programmet.

Det som hände var ont i skuldran, trötthetshuvudvärk som inte stod i proportion till dagens slit och sedan en plötslig pirrande smärta i armarna. Vaknar varje natt med en akut nackspärrskänsla. Jag har misstänkt det ett tag men nu går det inte att ducka för längre. Jag tror det är en diskbuktning  någonstans ganska lågt ner i nacken. Vad ska en göra? Är det någon idé att röntga? Eller ska man bara gråta ut hos Aronsson och få korrektivs övningar och inte göra tunga saker ovanför huvudet?

Så länge gör jag saker strikt och noggrant funkar det bra. Kippar inte och jobbar inte tungt ovanför huvudet. Håller mig till träning och övning som anstår en kvinna i sina bästa år.

Projektet träna andra saker får ju lite mer utrymme nu då. I kväll ska jag gå på ute-pass med Jose Nunez. Det var länge sedan jag tränade med honom!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

 1. Mikael

  För jäkla trist när kroppen säger ifrån. Livet efter 30 verkar – åtminstone enligt egen erfarenhet – vara lite av kompromissernas ålder. Åtminstone är det gäller förhållandet träning och kropp. Hoppas det reder sig!

  • elin

   Det kommer såklart att reda sig. Jag ska ju inte till något VM. Utmaningen är att utmana sig utan att vara skadlig. Jag vill öva tyngdlyftning när jag är 70+ också.

   Men segt när man längtar efter att känna sig starkare.

   Kram och lycka till med din balans i tillvaron!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *