26 maj, 2015 Elin Bjärkstedt

Del 1 i Elin prövar

Idag har jag mjukstartat satsningen “Elin prövar” med att köra ett utepass med min gamla mentor José Nunez. Jag har kört pass med honom många gånger, men för många år sedan. Klassen kallas Aerobox och han håller dem året runt utomhus vid Eriksdals utegym.

Om jag säger så här: José är ett rörelsegeni och en fantastisk instruktör. Han får folk att känna sig kung och drottning och det är så värt! Man jobbar två och två, man står på ett ben, man hoppas, boxas, jobbar med gummiband och växlar hela tiden så det blir intervallbetonat. José har någon bokstavskombination och gillar inte pauser. Allt går fort. Han kan allas namn. Han skojar med folk som tål att skojas med. Han är lite fräck. Man är inte säker på om man varit på ett träningspass eller en fest när timmen är slut.

Jag ger Aerobox 5 kettlebells! Gå och testa. Om du är crossfittare kommer du inte tycka att det är så jobbigt. Men du behöver alla de där rotationerna och balansövningarna just eftersom du är Crossfittare. Jag tänker köra snart igen.

moveoo.se är hemsidan. Tisdagar och lördagar. Frisk luft. unnamed

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *