12 maj, 2015 Elin Bjärkstedt

Lyftlängtan

Längtar efter tyngdlyftning. Eller egentligen, längtar efter känslan av tyngdlyftning innan jag visste mina begränsningar.  För faktum är att jag är rädd. Har en helt okej teknik för att vara CrossFitta men begränsas av min ständiga rädsla för mer ont i ryggen. Gör mina magövningar och kan hålla buktrycket som en chef, men faktum kvarstår, jag är rädd och rädsla är en dålig grej när du ska slänga upp en skivstång ovanför huvudet. Bad Lanner om hjälp för lite pepp och tekniktips men han var hungrig och kan inte hålla fokus på en annan människa i mer än 30 minuter. Var ändå bra att jag tog mig in till boxen körde en stund. Joggade hem genom Kungsträgården och över Slussen.

När min MU progge är klar om ett par veckor ska jag fokusera på lyft och sedan blir det en konditionssommar tänker jag mig. På landet. Springa landsväg och tassa skog. Göra burpees och svinga kettlebell på torpet. Fy fan vad jag längtar!

bild 1-4unnamed

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *