Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Underbart är kort. | Elin Bjärkstedt
4 maj, 2015 Elin Bjärkstedt

Underbart är kort.

Förutom korta woddar. Dom är oftast fruktansvärda.

Berlin var underbart och roligt. Min man var snygg, jag hittade ett par fantastiska skor. Vi åt, drack, gick. Fy satan vad vi gick. Flera mil varje dag. På den tredje dagen tog Mickel mig till en box som när vi kom fram visade sig vara Jesses box. Hur kul som helst att träffa en bekant där i utkanterna av Berlin. Vi körde en tamwod och det smakade typ surkål i munnen efter halva. Men jag bet ihop och vi blev bara näst sist…

Min tyska vän Michel och jag lägger upp plan för teamwod. “Det blir lätt!”

unnamed-3

 

…Jorå, jättelätt!

unnamed-2

 

…Det var skitjobbigt. Såklart. Efteråt var jag glad och väldigt rödrosa.

unnamed-4

Och sedan blev det söndag och vi flög hem till vardagen igen och jag avslutade ledigheten med ett skönt pass på gården med nr 16.

Otm i tio min  15 svingar

Och sedan tjugo minuter av varannan minut 2 tgu, varannan 10 burnes. När barnen var i säng blev det lite support hang i ringar och lite andra mu progressioner.

unnamed-5

Precis lagom efter en dag på tåg och flyg.

Idag var jag tillbaka på jobb och petade in mina böj och mark och bänk mellan kunder och klasser. Almanackan är maj-fet. Får inte in ett spontanpass. Bara att bita ihop.

Ett litet mellanrum från Berlin.  I maj månad finns inte ett mellanrum dock.

unnamed-1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *